Stanari

  ​     ​

Artmedia

ART MEDIA d.o.o.


Tvrta ARTMEDIA je specijalizirana tvrtka za informacijske tehnologije. Pokrivaju testiranje i implementaciju IT sustava te njihovo održavanje, nadogradnju kao i savjetovanje o optimalnoj primjeni informacijskih tehnologija, postavljanje video nadzora te audio-video sustava.
AGRO DLD d.o.o.

AGRO DLD d.o.o.


Tvrtka Agro DLD d.o.o. bavi se trgovinom na veliko žitaricama, sirovim duhanom, sjemenjem i stočnom hranom.
Aqualine

Aqualine d.o.o.


Tvrtka AQUALINE bavi se poslovima razvoja infrastrukture u vodoopskrbi i odvodnji, hidroenergetici i industriji, uvijek u suradnji sa najboljim svjetskim proizvođačima
 

CODEL d.o.o.


Codel se bavi projektiranjem i izradom sustava kako za industriju i proizvodnju, tako i za male, srednje i velike kompanije, te kreiranje posebnih programskih rješenja i modula za kontrolu te spajanje tih sustava koji time postaju sastavni dio sustava kompanije za koju su izrađeni.

Dialog d.o.o.


Usluge vođenja knjigovodstva za d.o.o.Savjetovanje o knjigovodstvenim poslovima,   pitanjima poreza, plaća, financija i ostalim   poslovima vezanim za praćenje d.o.o.
Dijačić projekt

Dijačić projekt d.o.o.

 
Elkem

ELKEM d.o.o.


Djelatnost obavljanja građevinskih radova.
Euromatika

EUROMATIKA d.o.o.


Prodaja motora za razne vrste vrata ( krilna, klizna, garažna) te prodaja motora za rolete, zavjese, barijere i rampe. Izrada i proizvodnja kodiranih ključeva i RFID kartica
Generali Osiguranje

Generali osiguranje d.d.


Generali osiguranje d.d. član je Generali Group, osnovane 1831. u Trstu i jedne od vodećih grupacija na globalnom tržištu osiguranja, koja uslužuje preko 65 milijuna klijenata u više od 60 zemalja širom svijeta.
Hedona

Hedona d.o.o.


Osnovna djelatnost tvrtke je proizvodnja čokolade i čokoladnih pralina. Hedona je prisutna na domaćem tržištu dvije godine, a ono što je razlikuje od svih drugih poduzeća jest činjenica da se radi o socijalnom poduzeću u kome većinu zaposlenih čine osobe s invaliditetom.
Mathema

MATHEMA d.o.o.


Tvrtka Mathema bavi se izradom B2B i B2C e-commerce sustava na vlastitoj platformi te LIMS sustav ProLab. Neke od njihovih referenci: Veterinarski institut i zavodi RH, Instar informatika, Ronis, Makromikro grupa, Tvoj-toner, PC shop i mnogi drugi.
Matuna

MATUNA d.o.o.


Tvrtka se bavi razvojem, proizvodnjom i održavanjem elektroničkih uređaja iz područja mjerenja, regulacije i automatizacije te se je specijalizirala na području bazenske tehnike u sklopu kojeg je i ovlašteni serviser za svjetski priznate tvrtke poput Astrala, Zodiaca i Dinoteca.
METAL - X

Metal - X, obrt za proizvodnju i usluge, vl. Zoran Petrović


Proizvodnja metalnih konstrukcija i njihovih dijelova
Nord pogoni

NORD POGONI d.o.o.


Podružnica njemačke tvrtke NORD DRIVESYSTEMS za područje Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Distribucija motor-reduktora, reduktora, elektromotora i frekventnih pretvarača.
Nova genetik

NOVA GENETIK d.o.o.


Prodaja sjemena bikova te opreme za čuvanje sjemena bikova.
Novi program j.d.o.o.

Novi program j.d.o.o.


Proizvodnja proizvoda od papira i kartona.
N2R

N2R j.d.o.o.


Agencija za marketing i oglašavanje na Google servisima, društvenim mrežama, te ostalim oblicima online i offline komunikacijskih kanala, promocije i organiziranje evenata.

POLIMEN d.o.o.

POLIMEN d.o.o.


Poduzeće POLIMEN d.o.o. bavi se prodajom, ugradnjom i popravkom amortizera za sve vrste vozila kao i transportom rasutog i konadnog tereta koje kvalitetno održava sustave transporta u industriji.
Ruber

RUBER d.o.o.


Tvrtka Ruber d.o.o. bavi se veleprodajom uredskog i školskog pribora.
Speck

Speck j.d.o.o.


Speck je digitalna web i mobilna agencija koja, korištenjem modernih tehnologija, razvija rješenja za nacionalno i internacionalno tržište.
Subing d.o.o. 

SUBING d.o.o.

Poduzece Subing d.o.o. osnovano je s namjerom da na hrvatskom,ali i svjetskom trzistu prosiri ponudu visokokvalitetne audio opreme. Subing d.o.o.  u svojem spektru poslovanja ima nekoliko smjerova: Veleprodaja i zastupništva, servis, proizvodnja.
Srednja škola "Ivan Seljanec" Križevci 

Srednja škola "Ivan Seljanec" Križevci


Srednja Škola "Ivan Seljanec" Križevci se nalazi neposredna kraj RCTP-a Križevci, a u jednom od proizvodnih dijelova tehnološkog parka nalazi se i moderno uređen praktikum za buduće građevinare.
Strojomehanika škledar

Strojomehanika Škledar d.o.o.


Strojomehanika Škledar d.o.o. bavi se izradom elemenata za građevinarstvo.
Tinktura

Tinktura d.o.o.


Tinktura d.o.o. je tvrtka koja se bavi proizvodnjom potpuno prirodnih proizvoda za njegu lica i tijela, te zdrave prehrane.
    TMA, obrt

TMA, obrt za posredovanje i savjetovanje, vl. Tomislav Maslić


Posredovanje u trgovini strojevima, industrijskom opremom, brodovima i zrakoplovima.
Veda izdavačka kuća

Izdavačka kuća Veda d.o.o.


Izdavačka kuća Veda d.o.o. bavi se izdavanjem i prodajom knjiga, udžbenika, filmskih naslova te nosača zvukova.
   Vukonić

Vukonić d.o.o.


Tvrtka Vukonić d.o.o. bavi se prodajom rezervnih dijelova OEM kvalitete tvrtke Blumaq S.A. za poznate svjetske proizvođače građevinskih strojeva i opreme: Caterpillar, Komatsu, Volvo, Jcb, Detroit Diesel i Cummins te originalne rezervne dijelove za iste.